Автор Тема: Майдан - II ?  (Прочитано 6198818 раз)

Garmata

• Гость
Майдан - II ?
« Ответ #5112 : Декабрь 03, 2013, 22:21:31 »
Разжигаю межрегиональную рознь.
Требует, чтобы оплатили испорченное Майданом имущество.

Депутат Донецкого облсовета Ирина Попова не понимает, посему Янукович до сих пор не подавил народный протест - требует последовательности и настойчивости.

<a href="http://www.youtube.com/watch?v=TOp4LQOK_eI" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=TOp4LQOK_eI</a>

Оффлайн Чтотыделаешьпрекрати

• Новичок
  • *
  • Печеньки equiua.com
    • Просмотр профиля
Майдан - II ?
« Ответ #5113 : Декабрь 04, 2013, 00:01:55 »
А вот это мне нравится. Но не верю

Народ, сьогодні Верховна Рада продемонструвала, що уряд влаштовує наших депутатів. Кількість депутатських мандатів опозиції не достатня для проголошення акту недовіри Уряду.
Отже, потрібні позачергові вибори до Верховної Ради України!
Як це зробити?
Дуже просто...
Згідно Ст. 82 Конституції України Верховна Рада України є повноважною за умови обрання не менш як двох третин від її конституційного складу. Отже, якщо депутати від опозиції складуть свої мандати, то діючий склад Верховної Ради матиме значно менше 2/3 її конституційного складу, і такі дії зобов'яжуть президента оголосити позачергові вибори до Верховної Ради. Тоді можна формувати більшість, відправляти у відставку Уряд, провести процедуру імпічменту президента. І не треба нікому мерзнути на майдані і втікати від кийків Беркуту.
Отже, якщо опозиція і справді за інтереси народу, якщо вони готові не словом, а ділом довести свою відданість народу то вони повинні ініціювати позачергові вибори до Верховної Ради, шляхом складання повноважень своїх депутатів!
НЕХАЙ ДОВЕДУТЬ СВОЮ ВІДДАНІСТЬ НАРОДУ УКРАЇНИ!!!

Max T

• Гость
Майдан - II ?
« Ответ #5114 : Декабрь 04, 2013, 00:09:01 »
Мне кажется, что оппозиция на это пойдёт - когда будут исчерпаны остальные варианты. По-любому надо как-то обострять борьбу.

Оффлайн Eli

• Герой
  • Я - українка
    • Просмотр профиля
Майдан - II ?
« Ответ #5115 : Декабрь 04, 2013, 05:06:24 »
оппозиция на это пойдёт - когда будут исчерпаны остальные варианты.

Макс, ну не надо быть таким наивным. Никогда они сложат мандаты, за которые так дорого заплатили. Не забывай, что выборы в Верховную Раду для кандидата стоят (на предыдущих выборах) 5-7 миллионов долларов. Не мелочь.

Оффлайн Asja

• Герой
    • Просмотр профиля
Майдан - II ?
« Ответ #5116 : Декабрь 04, 2013, 07:37:50 »
Ребята, мне нравится как освещает Майдан российский Сноб - тепло и с юмором, почитайте, улыбнитесь. :yes:

"...скандируют "банду - геть!" Это я понимаю. А вот речи ораторов — не очень. Потому что москаль..."
http://www.snob.ru/selected/entry/68755

Маша Генкин - львовянка, моя школьная подруга. Там есть ещё пара её очень приятных анализов. Я постила в Фейсбуке.

Оффлайн Asja

• Герой
    • Просмотр профиля
Майдан - II ?
« Ответ #5117 : Декабрь 04, 2013, 09:51:14 »
Очень хороший пост Володи Брышкина. Винница, издатель.

"Завтра на Майдані

Експозиція
 Українці мали підстави вийти на Майдан і опозиційні політики приєднались до нас. Разом прагнемо розв'язати економічну і культурну кризи, спричинені владою через недостатність нашого спротиву. Робота над помилками є політичною.

Розвиток
 Янукович, кабінет міністрів, парламент втратили легітимність в наших очах. І ми сумніваємось, чи опозиціонери гідні нашого мандату довіри, бо з першого погляду вони витрачають наш запал, марно звертаючись до глухих і ницих. Нас також підриває і обурює думка, що опозиція сама не знає, що нині робити - бо ж ми не глухі, та нам досі не озвучили зрозуміло і по кроках весь план аж до перемоги. Повідомляють лише, що робити безпосередньо зараз.

Натомість достатньо придивитись відсторонено, і відкривається краща картина.
 Зміна влади має стати легітимною не тільки для тих, хто є на Майдані очно чи серцем, а й для тих виборців, які ідей Майдану не поділяють. І вони, і міжнародна спільнота має бачити, що Майдан використав всі можливості розв'язати конфлікт в рамках українського законодавства. І лише за умови публічного вичерпання таких можливостей, Майдан скористає право прямого народовладдя.

Ймовірно, влада вважає, що ігноруючи нас, приведе в тупік мирний виступ українців. Ми озлобимось і станемо кулаками владу видирати. Але ми так не зробимо.

Або заб'є нас бандитами у формі ї без. І ми, стомлені, розчаровані, розчавлені, розійдемось по кутках на довгі роки. Але ми так не зробимо.

Сподівається, залякати нас карною відповідальністю за протест, безгрошів'ям і злиднями, несплатою зарплат і пенсій, покаранням студентів та вирахуванням з бюджетників. Ніби через те, що ми не працюємо, а на Майдані байдики б'ємо. Щоби відступились. Але ми так не зробимо.

Ми вчинимо інакше. Маємо змогу перемогти без насильства, навіть коли влада не здає повноважень. Ми можемо обрати нову владу і коритись лише їй. Їй платити податки і виконувати її постанови. Її представити міжнародній спільноті. І жити по-новому.

Та ще не час. Бо мусимо пройти весь шлях легітимності заради нас самих і єдності України.
 Отже, залишилось відчекати стільки часу, скільки притомному президенту достатньо, аби написати указ про розпуск Кабміну і подати у відставку самому. Може з день.

Може ще з два, щоби перед загрозою втратити вкорінені у Європі статки, внутрішні страхи і протиріччя розірвали партію влади зсередини.

І ще з кілька на позачергову сесію Верховної Ради, яка зі страху втратити впливи і безславно відійти, збереться сама, розпустить Кабмін і новою більшістю прийматиме потрібні нам закони.

Ці дні швидко стічуть. Як до того часу влада не здасться, маємо ненасильницький рецепт і замінимо її.

Кульмінація
 І зустрічатимемо Різдво в перезапущеній самоусвідомленій Україні.

Кода
 Завтра на Майдані.

P.S. А стару владу, якщо не звільнить кабінетів, притягнемо до відповідальності за несплату оренди

P.P.S.
 Ті, хто знайшов час і сили піднятись над рутиною і бути на Майдані, почуваються добре бо бачать світлі обличчя одне-одного і взаємонадихаються. І готові виходити знову, і знову.
 Тому пишу, переважно, на підтримку тих, кому не виходить бути на Майдані. Маємо зберігати рішучість і силу духу, бо без них - програємо."

Max T

• Гость
Майдан - II ?
« Ответ #5118 : Декабрь 04, 2013, 09:54:52 »
А мне кажется, дело идёт к гражданской войне. Потому что просто так бандюки власть сдавать не хотят.

Garmata

• Гость
Майдан - II ?
« Ответ #5119 : Декабрь 04, 2013, 09:56:00 »
Ась, а если президент ничего не подпишет, и никого не распустит?

Оффлайн Unicornika

• Герой
    • Просмотр профиля

Оффлайн mysteryof

• Авторитет
  • Что? Не можешь больше? Тогда еще 4 круга. ©
    • Просмотр профиля

Оффлайн Asja

• Герой
    • Просмотр профиля
Майдан - II ?
« Ответ #5122 : Декабрь 04, 2013, 10:50:06 »
http://censor.net.ua/news/254234/yanukovich_prodaet_kitayu_3_milliona_gektarov_ukrainy

Китай ему денег вчера не дал. Из-за нестабильной политической ситуации. Что, впрочем, было ожидаемо, совершенно. Дебилы они.

Оффлайн Asja

• Герой
    • Просмотр профиля
Майдан - II ?
« Ответ #5123 : Декабрь 04, 2013, 10:57:32 »
Ась, а если президент ничего не подпишет, и никого не распустит?

Быстро они и не подпишет. Да и не в нём тут дело, я думаю, это все понимают. Идёт борьба Клюева (=Медведчук=Путин, Семья) и таки да, лидеров ФПГ. Вот как бы нам всем этого хотелось или нет - но решение за ними. Какова позиция ДФ Групп - тут всё ясно. Пинчук - тоже. Но они маленькие, депутатов у них мало. Без поддержки СКМ и депутатов Ахметова их голосование - до сраки, пардон :( Я точно знаю, что торги идут. КАкие, что стоит на столе - а фиг его знает. Но я так же понимаю, что и ДВ И Ренату нужна Европа, не Россия. Ведь речь сейчас, как по мне, идёт не о демократии, подписании соглашения об ассоциации и отставке или не отставке правительства, а о глобальной позиции Президента - он сливает всю страну карлику и нет. Всё, что сейчас происходит, от А до Я - совершенно российские технологии. Вспомните Прибалтику в 91-ом, вспомните Азербайджан, Грузию :(((( Я хорошо всё это помню, к моему сожалению. Потомучто от этого страшно. И хоть как-то успокаивает меня одно - ни одному из олигархов эта вся исторя не на руку, по моему скудному пониманию..... Бля, реально страшно за страну, сорри :(((