Автор Тема: Эльфийский дневник)  (Прочитано 535128 раз)

0 Пользователей и 1 Гость просматривают эту тему.

Оффлайн Press-120

  • Герой
  • *****
  • Сообщений: 2830
    • Просмотр профиля
Эльфийский дневник) Семеро козлят))
« Ответ #1896 : Февраль 13, 2014, 18:54:07 »
Marysa, буду очень рада видеть вас в гостях!!! Летом тут красота. Завод не далеко, от нас около 40 км, от Мариуполя около 60.

Mar Go, финишная прямая. Чуть-чуть осталось. Стройка конечно дело муторное, но оно того стоит. Самое интересное начнется когда кони переедут. Я вот очень отчетливо помню первые дни. Хотя уже 2 года прошло.


Оффлайн Marysa

  • Герой
  • *****
  • Сообщений: 2354
  • Маруся
    • Просмотр профиля
Эльфийский дневник) Семеро козлят))
« Ответ #1897 : Февраль 13, 2014, 19:00:24 »
Спасибо Танечка,меня если что ,зовут Марина и можно просто на ты  ;)

Оффлайн Press-120

  • Герой
  • *****
  • Сообщений: 2830
    • Просмотр профиля
Эльфийский дневник) Семеро козлят))
« Ответ #1898 : Февраль 13, 2014, 21:21:28 »
Хорошо  :blue_baloon:

Как-то настроение опять предаться воспоминаниям.
Начало,Продолжение

Ну и часть третья. Собственно лошади
Лошади... Наша платоническая любовь продолжалась довольно долго. Я, кстати, не знаю почему я ни разу не спросила у девочек что катали про конюшню. Мне казалось, что они обладают тайными знаниями и простых смертных туда не допускают. Но тем не менее мимо я пройти не могла никогда))
1998 год

1999

2000

 Все изменилось в 2001 году. Мы с мамой поехали отдыхать в Трускавец.

Забавное место. Мне почему то было очень смешно смотреть как толпы людей ходят со смешными стаканчиками и сосут воду из трубочки (там вода лечебная, но зубы разрушает, поэтому только из трубочки). А еще город очень маленький там было две достопримечательности парк и бювет. Причем в какую бы сторону ты не шел, все равно окажешься либо у парка, либо у бювета.
Из того что помню парк очень красивый, там играл парень бандурист и слушать его можно было часами.
А вода очень вонючая. В общем из развлечений это пойти попить воды или в парк покормить голубей и послушать музыку. Вот и все...




Мне там было довольно скучно в 13 лет пока я не обнаружила лошадей, а точнее предложение конной прогулки. При чем не важно что опыта ВЕ нет. В общем я записалась на самую длинную трехчасовую.  h:D
Конюшню мы еле нашли, она была на каком то машинном дворе. но она была настоящая. Проход, денники по обе стороны, небольшое поле за конюшней и лошади :glad:
Мне выдали шлем и одели на меня КРАГИ. В моих глазах я сразу стала мегавсадником. Потом меня еще одни девочку ожидал инструктаж.  Меня посадили на коня по кличе Спрайт. На поле за конюшней стояли препятствия. Мне рассказали как "рулить" и как тормозить-ускоряться. Сказали попробовать. Конь мало обращал на меня внимания. Его больше интересовала травка по периметру. Как то в процессе моих маневров на сонном шагу мы даже зарулили в чухонец с откосами. Я испугалась, сказала "ой, он же прыгнет". Понятно что с меня посмеялись. Еще минут 5-10 показали что такое рысь и что надо делат. А на следующий день мы поехали у же на прогулку. Пипец конечно. Это я сейчас понимаю что на незнакомой лошади, в поля, на три часа имея в загашнике катание в поводу по кругу и полчаса непонятных телодвижений на плацу. Но тогда я была в восторге. Парню сопровождающему быстро надоело шагать и мы поехали рысью, а один раз даже сорвались в галоп, как мне кажется. интересно было бы посмотреть на себя со стороны. Вспоминая сейчас мне кажется облегчаться я научилась в конце первого часа. Не смотря ни на что приехала я в полном восторге. Правда на следующий день обнаружила что половина мышц у меня не функционирует и я натурально растерала себе булки до ран. Но разве это важно вообще. Подумаешь временно ходит не получается нормально.. Я была мегадовольна. Я решала что по приезду домой обязательно найду конюшню...





Оффлайн Mar Go

  • Герой
  • *****
  • Сообщений: 4478
  • Осенний ветер заиграл на саксофоне...
    • Просмотр профиля
Эльфийский дневник) Семеро козлят))
« Ответ #1899 : Февраль 13, 2014, 21:46:49 »
да. я знаю какая суматоха начнется, но это того стоит  :yes: h:yes:

фоточки прикольные, такие настольгические  :ok:

Оффлайн Олеся 777

  • Бывалый
  • ***
  • Сообщений: 230
    • Просмотр профиля
Эльфийский дневник) Семеро козлят))
« Ответ #1900 : Февраль 13, 2014, 21:47:43 »
Тебе надо книги писать, хорошо получается, с юмором. Особенно про травку и чухонец. :yes:
Юрмала с Маркизой так похожи на этом фото.

Оффлайн Press-120

  • Герой
  • *****
  • Сообщений: 2830
    • Просмотр профиля
Эльфийский дневник) Семеро козлят))
« Ответ #1901 : Февраль 13, 2014, 21:50:55 »
 Олеся 777, неее, у меня с математикой хорошо, а вот сочинения для меня каторгой всегда были.
На первой? Это кстати краевых лошади. Это у нетпуна фото, правда что за кони не знаю((( Знаю что на третьей фотке Бизон

Оффлайн Press-120

  • Герой
  • *****
  • Сообщений: 2830
    • Просмотр профиля
Эльфийский дневник) Семеро козлят))
« Ответ #1902 : Февраль 15, 2014, 17:27:07 »
Я просто оставлю это здесь  :rolf: :rolf: :rolf:
<a href="http://www.youtube.com/watch?v=2zINrbIhg7o" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=2zINrbIhg7o</a>

Оффлайн Press-120

  • Герой
  • *****
  • Сообщений: 2830
    • Просмотр профиля
Эльфийский дневник) Семеро козлят))
« Ответ #1903 : Март 02, 2014, 22:00:20 »
Друге березня 2014 року. Зараз хочу трошки повернутися назад та зберегти на сторінках мого щоденника мої особисті думки та переживання що до подій в Україні. Історичних подій. Наші діти будуть вивчати це на уроках історії, а усі ми зараз її творимо.
Цей пост я навмисне напишу на український мові. Можливо я напишу не дуже правильно, взагалі це мабуть найбільший текст на український мові з часів шкільних творів. Я розмовляю та думаю на російський. Я була за кордоном. Я мала нагоду спілкуватися з багатьма людьми на різних мовах але для мене не важливе на який мові розмовляє співбесідник. Головне щоб ми розуміли один одного.
Тому що яка різниця?
За останні декілька місяців моє мислення та бачення самої себе як громадянина України дуже змінилося. Я пишаюся тим що я українка, що разом зі мною тут живуть таки люди. Але повернуся до початку.
Я ніколи не цікавилася політикою. Мало розуміла що вони там в раді роблять, вважала що взагалі то немає різниці хто при владі, а одного разу навіть голосувала за 200 гривень.
Тому що "яка різниця"...
Засідання верховної ради я слухала лише у бабусі по старому радіо яке вбудовано у стіну, яке транслювало  це "пи пи пи ришення прійнято одностайне" і в дитинстві під нього гарно засинала. Іноді у новинах я чула про евроінтеграцію, то ніколи про ТС. Тому коли Янукович раптово змінив свою думку та відмовився від угоди я не дуже турбувалась.
Тому що "яка різниця"...
Проте деяким людям це не сподобалось. І це не є несподіванкою. Життя в Європі та россії не можна навіть порівняти. Та взагалі люди часто протесують проти чогось. Мають повне право. Ну вийшли студенті, взагалі то я вважаю що вони швидко би розійшлися. Тож на 30 листопада я взагалі не слідкувала за подіями.
Тому що "яка різниця"...
А потім... потім був перший розгін. Наразі для мене не важливо хто почав перший. Дехто стверджує що серед купці студентів були провокатори які кидали у беркут каміння та вели себе агресивно. Для мене це не є виправданням тієї жорстокості з якою били хлопців та дівчат "правоохоронці". І не вірю я що 30 листопада 400 беркутівців прийшли просто ялинку ставити о 4 ночі... Зараз для вже мене зрозуміло звідки ростуть ноги у цього шабашу. Для цього не треба бути дуже розумнім. Російськи новини у нас в відкритому доступі. Проте якщо росіян залякали і вони носа не кажуть, то українці такого свавілля терпіти не стали, та наступного дня люди вийшли на Майдан. Того дня він почався і для мене. День за днем я слідкувала за подіями на майдані і щось у мені змінювалось. після першого віче я зрозуміла яка ми сила. Що разом можна зробити що завгодно. Головне не боятися йти до мети. Слова гімну стали більше ніж патріотичною піснею. Вони проходили через душу і хоч я знала його на пам'ять зі школи я вперше в житті зрозуміла його саме тоді.
Грудень... спроба розгону... Колокола на Міхайліським соборі. Майдан вже був частиною України. Кожен мій ранок починався з сайту Ліга де велася хронологія подій. Читаю "Вночі був штурм" зараз знову спроба розгону. Для мене було дивно навіщо влада таке робить. Це ж тільки погіршує усе. І ось...перший круглий стіл. Я, чесно кажучи, подумала що все, домовляться, покарають винних, бо це є правильно і все. Хеппі єнд. А ні...
А Майдан незважаючи на все стоїть. Він сильніша, організація побуту просто вражає. Влада робить вигял що нічого не трапилось...
Антімайдани. Для мене це взагалі соромно. Я з Маріуполя. Я знаю як туди відправляли людей. Моїх знайомих та друзів. Добре коли хоч гроші давали, а взагалі "Хіба хочеш - мусиш". Одна моя подруга має малу дитину, проте її під загрозою звільнення посилали на провладних мітинг. Грошей до речі не дали...
А на майдані концерт Океану Ельзи. Це було дивовижно. Як мені хотілось туди. Я не можу навіть уявити який це був заряд. Та гімн з ліхтариками. Я сидячи у комп'ютера співала з усіма. Це біла дуже дивна поведінка для мене, але я нічого не могла поробити і мурашки бігали по шкірі.
https://www.youtube.com/watch?v=qWXRtQG5V_4
Народ згуртувався. Влада злякалась. Більше нічим я не можу пояснити закони 16 січня. Усі ці люди, які взимку стільки часу відстоюють свою мрію раптом стають злочинцями. І знову у цьому тепер я бачу вплив лилипутина. На що вони сподівались, що всі злякаються та розбіжаться? Але не так сталося...
Грушевского. Зранку вече. Не пам'ятаю яке, вже не сильно та і звертаю увагу. Майдан стоїть це головне. Пішла поратися з ділами. Ввечері, вмикаю стрим... поки завантажується картинка слухаю звук. Щось біло в ньому страшне. Вмикаеться картинка. Ні, це не може буди наш мирний Майдан. Гуркіт, плумя та спалахи, спалені авто. Тієї ночі я не спала до 4 години. Звук з яким розбирають бруківку цю мелодію я не забуду напевно ніколи. Перші жертві. Троє загиблих... Страшно, незрозуміло. Як це? У наш час, у центрі столиці, в нашіх мирній Україні. Не може бути. Жах, шок і... мовчання влади. Тоді я зробила репост. На той момент це цілком відражало мої думки. Тому що тепер покарати винних недостатньо. Тепер владі треба відповідати. Життя не повернеш.

Нажаль, після цього посту я втратила одного друга. Вона не розподіляла моїх поглядів видалила з друзів та сказала більше не дзвонить. Дуже прикро, я дорожила цією дружбою. Але свої переконання вважаю вірними, змінювати їх не хочу та нічого не можу зробити. Взагалі серед моїх друзів багато хто не поділяв мою думку. Я дуже рада що переважну більшість я переконала. З'ясувалось що люди частіше не цікавляться що та як, а якщо пояснити та відповісти на всі питання, то все стає зрозуміло. Проте ті, кого не переконала, цілком спокійно ставляться до моєї думки, за одним винятком. Нажаль, але свої переконання треба відстоювати тож 26 січня я ходила на Майдан що відбувався у нас в Мариуполі. Було трохи лячно. Особливо коли мі побачили групу спортивно вдягнених молодиків. Проте з'ясувалося що це наші ультрас, які прийшли нас захищати. Того дня я вперше була на мітингу. Я прийшла туди не тому що мені заплатили чи хтось мені наказав, я біла там тому що вважаю що це правильно та не можу бути осторонь. Того дня я вперше співала гімн. Стоячи у натовпі та разом промовляючи ті слова я відчувала дуже дивні ємоції. Патриотизм, гордість, повагу, єдність. Це дивні почуття. Це казково.  Тоді подзвонила моя подруга та сказала що кожен має право на свою думку. Тож той день був чудовий. Але більше мі так не спілкувалися.
Наступного дня на тому ж місці був провладний мітинг. Це було знущання. Нічого спільного взагалі...
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=SHDXcHVkWXs
Кінець січня.  Майдан вистояв, поховав своїх героїв. Нібито все затихло та найстрашніше позаду. Хто ж знав...
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=I0i1h4XGokg
Після людських жертв я чекала дій від президента. Він як ні хто мав зробити все щоб врегулювати конфлікт. Проте він консультувався не з тими людьми тож робив тільки гірше. Тепер відставка Януковича була першою вимогою. Він морозиться, робить дивні заяви, грає з опозицією в кошки-мишки , а Майдан стоїть. Міцний єдиний як ніколи. На наприкінці січня я таки потрапила в Київ. Було дуже холодно та я не змогла відвідати все що хотіла. Проте Майдан це дещо надзвичайне.
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=BXgB1vVPB3s
Тепер я знала що люди не підуть по домівках до перемоги. Проте я не думала що вона буде коштувати так дорого.
Лютий. Яка назва в місяця... 18-21 лютого. Страшно. Згорілий майдан, той який був символом для мене. Чорній, знищений. Загиблі. Багато. Молоді хлопці, старі. Не може бути. Треба щось робити, кудись бігти. Чому ті хто можуть це припиниті ничого не роблять. 25 загиблих.  Перемир'я. Зранку вбитих вдвічі більше. Дивлюся трансляцию... Одна думка які сміливі люди. Хоробрі. Я живу майданом все третій місяць, я стежу за новинами та політикою як ніколи в житті, я змінися завдяки майдану, я всім серцем бажаю щоб він переміг, проте я не знаю вистачило б мені хоробрості піти туди того ранку. А люди он вони. Купа, бігають під кулями, знаючи що тут вбивають. Але не уходять. Он дівчата, як я навіть молодше. Не бояться. Хоча ні, певно також бояться, але вони там. Які хоробрі. Вмикаю інет. Дивлюся те чого немає по телевізору. Дівчина в кулею в шії, та статус "я вмираю". Лячно. Кремезний чоловік, як мій тато, підносить пораненого до швидкої, чоловіка у віці, вже з седіною. Проте лікар говорить йому що не встигли, помер. "Как не успел? я же так торопился, он же живой был" І сльози котяться по його щоках. Як це не встиг, повторює він раз за разом. Обстріл, померлі, поранені... Якийсь ступор всередині. Це ж неможливо.
Найстрашніше мені було тоді, коли почали проявлятися данні про загиблих. Коли вони стали не просто загиблими, а конкретними людьми з своїм життям. Нині вік інтернету. Я заходила на сторінки людей котрі ще декілька годин тому були онлайн. У багатьох діти, маленькі "Не проти когось а заради нього" та фото сина у ходунках. Зовсім молоді хлопці, студенті, он ще з универу фотки нові, а наступний пост "герої не вмирають" та свічка. Тоді я оплакувала незнайомих мені людей і не могла заспокоїтися. Добре що нікого вдома не було...
22 лютого. Нарешті відставка. Такою дорогою ціною.
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QBBY36iDbv4
зрозуміло що не стане раптом все добре, не зникне за мить корупція та свавілля, проте це була перемога. Мі з друзями знову були на мітингу. Коли співали гімн дехто з них навіть заплакав. Біло дуже добре на душі та чисто.
Казалось усе позаду. Тепер вже остаточно. Але ось загрозу в Криму. Я дуже сподіваюсь що війни не буде. Не вороги ми. Сподіваюсь що амбіції злобного лилипута не розв'яжуть третю світову. Подивимось чи справдяться мої сподівання...
Тепер мені не байдуже! Я дивлюсь засідання верховної ради і розумію що вони там роблять, я знаю устрій країни та різницю між ними, я знаю тепер багато страшних слів які раніше були незрозумілими матюками, я змінилася, я вже зовсім не та що була ще декілька місяців тому,  я вивчила багато чого з історії України, хоча мала відмінно і в школі і в ВУЗі. Тепер я розумію чому важливо знати історію та розуміти її. А коли я це все пізнала я зрозуміла яка гарна у мене країна, я Українка і я цим пишаюсь. Слава Україні!!!

Це все я написала для себе. Для того щоб зберегти у пам'яті мої враження та думки. Усі хто за беркут, россію та яніка прохання не сприймати на свій рахунок чи як виклик посперечатись. Проте якщо хтось хоче висловитись не ображусь, кожна думка має право на життя.
https://www.youtube.com/watch?v=8SqTaE4-5a4
І ще, усі кого образила, перед обличчям Господа прошу пробачення у цю неділю... також я пробачаю всім та ні на кого не тримаю зла.

Оффлайн Marissha

  • Энтузиаст
  • **
  • Сообщений: 73
    • Просмотр профиля
Эльфийский дневник) Семеро козлят))
« Ответ #1904 : Март 03, 2014, 21:19:40 »
Героям Слава!!!
Ваш щоденник завжди був для мене особливим.Було цікаво читати як ви йшли до своєї мрії, як піклуєтесь про своїх улюбленців. Я за звичай рідко пишу(я б сказало що взагалі не пишу у щоденниках), але ваша розповідь про Майдан, про ваші переживання глибоко мене зачепили . :yes Дуже сильно!!! Дякую!

Оффлайн Press-120

  • Герой
  • *****
  • Сообщений: 2830
    • Просмотр профиля
Эльфийский дневник) Семеро козлят))
« Ответ #1905 : Март 03, 2014, 23:49:51 »
Marissha, дякую. Дуже шкода що я не зовсім вмію висловлювати письмово свої думки. Якось все сумбурно. Взагалі у мене не вийшло передати навіть 10% усіх переживань та надій що охоплювали мене протягом цих трьох місяців.
Щедрик у виконанні вільнюсского хору, моя трирічна племінниця, яка кричить "Героям Слава", звернення "президента", яке викликало  лише відразу та злість, храм в якому створений медпункт, сотні людей що вишикувались у ланцюги та передають бруківку, прощання майдану з небесною сотнею і ще і ще. Картини випливають та випливають ніби я бачу їх зараз. Усе передати просто неможливо. Та я і не вмію. Нехай пишуть ті хто вміє....
Цитировать
Я - мальчик.
Я сплю, свернувшись в гробу калачиком.
Мне снится футбол. В моей голове — Калашников.
Не вовремя мне, братишки, пришлось расслабиться!
Жаль, девочка-врач в халатике не спасла меня…

Я - девочка-врач.
Я в шею смертельно ранена.
В моём городке по небу летят журавлики
И глушат Wi-Fi, чтоб мама моя не видела,
Как я со своим любимым прощаюсь в Твиттере…

Я - мама.
О фартук вытерев руки мыльные,
Звоню на войну я сыночке по мобильному.
Дитя не берёт! Приедет, огрею веником!
«Его отпевают», слышу ответ священника…

Я - батюшка.
Я собор свой открыл под госпиталь
И сам в нём служу медбратом, помилуй Господи!
Слова для души, что чреву — пуд каши гречневой:
За это крестил поэта я, пусть и грешен он…

Я - просто поэт.
Я тоже стою под пулями.
Кишка, хоть тонка, как лирика Ахмадулиной,
Но всё ж не настолько, чтобы бояться красного:
Нужнее стихов сегодня — мешки с лекарствами…

Я - старый аптекарь.
Мне бы — давно на пенсию:
Сидеть и блаженно пялиться в ящик с песнями.
Но кончились бинт, и вата, и маски вроде бы:
Начальник, пришли термальной воды для Родины!

Я - Родина.
Я ребёнок и сплю калачиком.
Назначенный государством, ко мне палач идёт,
Из недр моих вырыв мрамор себе на логово:
Налоговой сдал налог он, но Богу — Богово.

Я - Бог.
И я тоже Папа. Сынок Мой Ласковый
У дауна в классе детский отнял Калашников.
Сказал, мол: «Ни-ни!» и прыгнул без парашютика…

Спи, золотко.
Спи, Мой Мальчик.

Я Воскрешу Тебя.
 Евгения Бильченко

Оффлайн Press-120

  • Герой
  • *****
  • Сообщений: 2830
    • Просмотр профиля
Эльфийский дневник) Семеро козлят))
« Ответ #1906 : Март 04, 2014, 22:14:09 »
Дневник все же про коней. А я своих свинок давно не показывала. Грязь жуткая, Поросята гуляют, все у них хорошо. Мы пока не работаем.
Гриня и Плюх




Империя (куда она растет падлюка)

Империя и Ляля (вот эта пускай подрастает)


Плейжик, шарик с ногами



Ну и мой конь-огонь. Кстати у нас 22 фераля пошел четвертый год как мы вместе)))) Я его люблю




Сёма идет на взлет)))

Бублик

Оффлайн Нижегородка

  • Новичок
  • *
  • Сообщений: 1
    • Просмотр профиля
Эльфийский дневник) Семеро козлят))
« Ответ #1907 : Март 05, 2014, 15:27:45 »
Таня!
Я очень давно слежу за Вашим дневником и давно хотела вам написать, но как то стеснялась засорять дневник. На ваш дневник я набрела случайно, когда читала вашу полемику в дневнике у Краевых. Потом я часами сидела и с самого начала прочитала эту тему. Когда смотрела фотки Эльфа у Краевых и читала про Буяна, я плакала. Сама я немного занималась верховой ездой, но сейчас по состоянию здоровья пришлось оставить. В этом плане ваш дневник - это отдушина, окошко в мир лошадей. Хочется выразить восхищение тем, чем вы занимаетесь. Очень немногие люди в наше злое время могут приютить больных животных с улицы. Желаю удачи и терпения в ваших начинаниях, здоровья и долгой жизни лошадкам. Пиште, пожалуйста, почаще))
Почему я решила написать именно сейчас...Очень тронуло ваше сообщение (благо есть русско-украинские переводчики). Я сама из России, из Нижнего Новгорода. Говорю за себя и за всех своих знакомых, что мы очень переживаем за народ Украины. Сказала громко, но уж как есть... У многих в России есть родственники на Украине и в странах СНГ. Украинцы даже не воспринимаются как другая страна или национальность...Все помнят, что Русь пошла с Киева. Да, правительства у нас разные, но люди те же.. И в России проблем не меньше, просто все пока молчат. У нас в СМИ ведется жесткая пропаганда того, что приход к власти нового правительства - это действие отдельных бандитских (коррупционных, террористических и т.д.) группировок. Хотя наверно Украина повторяет судьбу Абхазии и Грузии, в которых США хотела разместить ПРО. В общем я просто написала, чтобы сказасть слова поддержки в этой тяжелой ситуации. Желаю, чтобы все благополучно закончилось и для Украины и для вашей семьи в частности.