Автор Тема: Майдан - II ?  (Прочитано 6220726 раз)

Max T

• Гость
Майдан - II ?
« Ответ #20316 : Апрель 04, 2014, 14:47:23 »
Ярош высказался по поводу своей декларации -)

Лідер Правого сектору, кандидат в президенти Дмитро Ярош розповів, що він дійсно не мав легальних доходів та жив на допомогу від небайдужих людей.
Про це він сказав, відповідаючи на запитання журналістів стосовно того, чому в його декларації як річний дохід сім'ї вказана сума в 800 гривень.
"800 з чимось гривень - це стипендія моєї старшої доньки, яку я записав до складу сім'ї. Якщо це відкинути, то у мене взагалі ніяких легальних доходів не було", - розповів він.
Ярош відзначив, що він не є багатою людиною. "Я знаю, що таке виживати на 2 тисячі гривень, 3 тисячі гривень в місяць і так далі", - відзначив він.
"Мені допомагали друзі, в тому числі матеріально, малі, середні підприємці, але це просто допомога… Допомога, яку приносили й казали "Дмитро, займайся тим, чим ти займаєшся". І я дуже вдячний тим людям", - пояснив провідник Правого сектору.
Ярош також відзначив, що у відсутності у нього легального доходу був певний плюч. "Не хотілося б платити в "общак" Януковича, щоб підтримувати його режим", - сказав він.

http://www.pravda.com.ua/news/2014/04/4/7021378/

Ещё вопросы есть?

допомогу від небайдужих людей.
это все равно доходы. Или подарки. И их надо декларировать

Вильо, а ты будешь декларировать кусок сала, который тебе пришлёт, скажем, Илона к Пасхе?
Это уже не смешно.

Max T

• Гость
Майдан - II ?
« Ответ #20317 : Апрель 04, 2014, 14:52:27 »

Max T

• Гость
Майдан - II ?
« Ответ #20318 : Апрель 04, 2014, 14:54:00 »
P.S. Не поймите меня превратно, я не агитирую за Яроша и сам за него голосовать не буду. Но меня достаёт этот чёрный пиар в медведчуковском стиле.

Оффлайн Чтотыделаешьпрекрати

• Новичок
  • *
  • Печеньки equiua.com
    • Просмотр профиля
Майдан - II ?
« Ответ #20319 : Апрель 04, 2014, 15:01:17 »
"Не хотілося б платити в "общак" Януковича, щоб підтримувати його режим", - сказав він.
Стипендию ребенку из общака получать тем не менее не побрезговал)))

Garmata

• Гость
Майдан - II ?
« Ответ #20320 : Апрель 04, 2014, 15:03:50 »
А вот это правильно.

Арсен Аваков

КРИМІНАЛ ТИМ, ХТО ПРОДАЄ ГОЛОСИ.

Я разом з групою фахівців, виступаю з ініціативою негайно прийняти Закон України про внесення змін до Кримінального Кодексу України, щодо посилення відповідальності усіх сторін виборчого процесу
Новий Законопроект передбачає посилення відповідальності за порушення виборчих прав громадян . Йдеться про покарання за підкуп виборців , підтасування результатів волевиявлення , підробку виборчої документації та інших правопорушень виборчого процесу.

Ще одна новація для українського законодавства - ввести кримінальну відповідальність для виборців , які погоджуються прийняти кошти та інші матеріальні блага в обмін на голосування за того чи іншого кандидата чи політичну силу.

• Новичок
  • *
  • Печеньки equiua.com
    • Просмотр профиля
Майдан - II ?
« Ответ #20321 : Апрель 04, 2014, 15:06:26 »
Ещё вопросы есть?
Да, всё те же)
P.S. Не поймите меня превратно, я не агитирую за Яроша и сам за него голосовать не буду. Но меня достаёт этот чёрный пиар в медведчуковском стиле.
А меня достает попытка черным пиаром назвать явную нечистоплотность самого кандидата.
Вильо, а ты будешь декларировать кусок сала, который тебе пришлёт, скажем, Илона к Пасхе? Это уже не смешно.
Так я и в президенты не иду. И не салом единым живу)) Необлагаемый минимум у нас около 10000 грн в год. Если его подарки в эту сумму укладывались - велкам.

• Новичок
  • *
  • Печеньки equiua.com
    • Просмотр профиля
Майдан - II ?
« Ответ #20322 : Апрель 04, 2014, 15:07:27 »
Ще одна новація для українського законодавства - ввести кримінальну відповідальність для виборців , які погоджуються прийняти кошти та інші матеріальні блага в обмін на голосування за того чи іншого кандидата чи політичну силу.
так а как доказать? голосование штука тайная, т.е. доказательной базы быть не может по определению. Итого - Арсен занимается популизмом)

• Новичок
  • *
  • Печеньки equiua.com
    • Просмотр профиля
Майдан - II ?
« Ответ #20323 : Апрель 04, 2014, 15:11:59 »
Вылитый Шелдон

Max T

• Гость
Майдан - II ?
« Ответ #20324 : Апрель 04, 2014, 15:18:55 »
"Не хотілося б платити в "общак" Януковича, щоб підтримувати його режим", - сказав він.
Стипендию ребенку из общака получать тем не менее не побрезговал)))

Стипендию не он получил, а ребёнок.
В общем, не вижу смысла в продолжении темы.

Max T

• Гость
Майдан - II ?
« Ответ #20325 : Апрель 04, 2014, 15:22:11 »
А меня достает попытка черным пиаром назвать явную нечистоплотность самого кандидата.

Какая ты всё-таки принципиальная :). Ты хоть раз на митинг за свои принципы выходила?

Garmata

• Гость
Майдан - II ?
« Ответ #20326 : Апрель 04, 2014, 15:27:49 »
так а как доказать? голосование штука тайная, т.е. доказательной базы быть не может по определению. Итого - Арсен занимается популизмом)

Хто гречку берет от кандидатов - того под ответственность, все просто  :sarcastic:

• Новичок
  • *
  • Печеньки equiua.com
    • Просмотр профиля
Майдан - II ?
« Ответ #20327 : Апрель 04, 2014, 15:28:16 »
Ты хоть раз на митинг за свои принципы выходила?
За единство Украины) Тайком от мужа))))