Автор Тема: Майдан - II ?  (Прочитано 6180305 раз)

Оффлайн Yogi

• Герой
  • Errare humanum est
    • Просмотр профиля
Майдан - II ?
« Ответ #24996 : Май 12, 2014, 13:56:27 »
2 правильных ответа из 18
Вы дипломатический нуль. Никогда вам не работать в МИДе.
Должно хорошо получиться у тех, кто часто смотрит рашка ТВ. :rolf: Прямая дорога в дипкорпус.:max:

Max T

• Гость
Майдан - II ?
« Ответ #24997 : Май 12, 2014, 13:57:12 »
Вот, походу, неплохой вариант:

Днепропетровщина готова присоединить к себе Луганскую и Донецкую области, если ВР одобрит, - Филатов
http://censor.net.ua/news/284975/dnepropetrovschina_gotova_prisoedinit_k_sebe_luganskuyu_i_donetskuyu_oblasti_esli_vr_odobrit_filatov

Никакого Правого Сектора и бЕндеровцев. Беня всё разрулит  :krut:.

Garmata

• Гость
Майдан - II ?
« Ответ #24998 : Май 12, 2014, 13:58:07 »
2 правильных ответа из 18
Вы дипломатический нуль. Никогда вам не работать в МИДе.
Должно хорошо получиться у тех, кто часто смотрит рашка ТВ. :rolf: Прямая дорога в дипкорпус.:max:

Зато меня в западные дипломаты возьмут. Хорошо умею выражать обеспокоенность :sarcastic:

Оффлайн Чтотыделаешьпрекрати

• Новичок
  • *
  • Печеньки equiua.com
    • Просмотр профиля
Майдан - II ?
« Ответ #24999 : Май 12, 2014, 14:00:41 »
9 из 18

Garmata

• Гость
Майдан - II ?
« Ответ #25000 : Май 12, 2014, 14:01:10 »
Всех запретить к чертовой матери  :sarcastic:

Традиционный брифинг после согласительного совета Верховной Рады закончился скандалом для главы фракции Партии регионов Александра Ефремова.

Журналисты фактически вынудили политика покинуть брифинг, когда вместо вопросов зазвучали эмоциональные обвинения представителей СМИ в адрес Партии регионов и лично Ефремова* в финансировании сепаратистов, а также в человеческих жертвах, начиная с Майдана, и заканчивая погибшими во время противостояния на юго-востоке Украины, передает Цензор.НЕТ со ссылкой на НР-Украина.

Ефремов, пытаясь оправдаться, то и дело краснел. "Я бы посоветовал вам стать журналистами, а не пропагандистами", - говорил он. Источник: http://censor.net.ua/n284960

Оффлайн Чтотыделаешьпрекрати

• Новичок
  • *
  • Печеньки equiua.com
    • Просмотр профиля
Майдан - II ?
« Ответ #25001 : Май 12, 2014, 14:02:02 »
я помню, чего ты. я говорю, что можно было предпринять действия к недопущению появления там терорристов

Какие? Если менты тупо сдавали оружие и уходили? Это в лучшем случае.
в харькове ментов как-то построили. в одессе - поменяли. потом....

Оффлайн Алльо:)

• Герой
    • Просмотр профиля
Майдан - II ?
« Ответ #25002 : Май 12, 2014, 14:08:36 »
Не будет единой Украины, пока мы не научимся считаться друг с другом! С чего-то нужно начинать, кому-то нужно начинать делать шаги навстречу.
antaxe, не буде єдиної України до тих пір, поки будуть ті, хто нею торгує і заробляє на цьому жахливому протистоянні.

У нас живе сім*я військових із Севастополя - Юра, військовий юрист, родом із Верхньодніпровська (Дніпропетровська обл.). Христина - вчителька української і російської мов, родом із Єнакієво. За час, відколи вони в Києві, у Христини перевернувся світ. Вона була на Майдані, ходила по Києву, була на футболі,- бачила наших ультрас.  Щодня Христина спілкується зі своєю мамою. І щодня мама їй розказує про те, що "твориться" у нас у Києві. Христинині відповіді починаються так: "Мам, это не так...", Мам, это неправда...", "Мама, ты что! Это вранье!". Щодня вона переконує маму. І переконати рідну матір не вдається.

Ще приклад. Краматорський родич нашої хатньої робітниці без жодного комплексу розказує про "мотивацію": за добу з автоматом йому платять 1000 грн., його дружині - за викликом, разово, коли треба зупиняти українських силовиків - 500 грн., "чергування просто на блок-посту" - 300 грн. Його сім*я зараз "заробляє" 1600-2100 грн. на добу. За його словами - "такі гроші їм ніколи не снились".
У такі речі, що на Майдані ніхто нікому не платив, ні мама Христини, ні краматорські родичі не вірять. Тим більше, не вірять в те, що люди самі фінансували Майдан, що Майдан на 75% був російськомовний, що Майдан стояв не за Турчинова і Юльку, що на Майдані була Єврейська сотня, що Правий сектор не п*є кров новонароджених і т.д.
От з чого починати діалог з такими людьми, якщо вони не вірять ані своїй доньці, ані своїй сестрі? Кому вони повірять?

Max T

• Гость
Майдан - II ?
« Ответ #25003 : Май 12, 2014, 14:09:17 »
я помню, чего ты. я говорю, что можно было предпринять действия к недопущению появления там терорристов

Какие? Если менты тупо сдавали оружие и уходили? Это в лучшем случае.
в харькове ментов как-то построили. в одессе - поменяли. потом....

В Харькове и Одессе не было российских диверсантов. В донецкой и луганской области - есть. Им никакие переговоры не нужны. И замена ментов там не поможет

Оффлайн Александра

• Герой
  • Бог не нуждается в советах ребе Зуси :)
    • Просмотр профиля
Майдан - II ?
« Ответ #25004 : Май 12, 2014, 14:11:39 »
1 из 18...

Оффлайн Yogi

• Герой
  • Errare humanum est
    • Просмотр профиля
Майдан - II ?
« Ответ #25005 : Май 12, 2014, 14:14:41 »
От з чого починати діалог з такими людьми, якщо вони не вірять ані своїй доньці, ані своїй сестрі? Кому вони повірять?
Таких надо отключать от кормушки и они успокоятся, жить то надо.

Оффлайн Asja

• Герой
    • Просмотр профиля
Майдан - II ?
« Ответ #25006 : Май 12, 2014, 14:21:14 »
Из классного и крутого. Вот это - круто. И я горжусь тем, что надо этим работал наш близкий друг. Спасибо и ему, и шефу его!

"В Україні буде створено інститут незалежного омбудсмена для бізнесу. Це передбачено Меморандумом про взаєморозуміння для української Антикорупційної ініціативи, який в понеділок, 12 травня, підписали в Києві Прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк, Президент ЄБРР Сума Чакрабарті, представники об’єднань ділових кіл та міжнародних фінансових інституцій.
 Арсеній Яценюк назвав створення інституту незалежного омбудсмена для бізнесу «дуже важливим кроком уперед»: «Для підприємців, бізнесу та інвесторів це означає, що у них є незалежна людина, яка має право публічно звернутися до Уряду, якщо будуть встановлені факти корупції на митниці, в податковій, в органах державної влади, в державних регуляторах, де будуть утискатися права підприємців».
 Для західних інвесторів, в тому числі Європейського банку розвитку та реконструкції, створення цієї посади, за словами Арсенія Яценюка, «означає, що ті мільярдні кошти, які вкладаються в українську економіку, будуть прозоро використані, і корупційний елемент при використанні цих коштів буде мінімізований»."

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.769208303112566.1073741876.210809715619097&type=1

Оффлайн Asja

• Герой
    • Просмотр профиля
Майдан - II ?
« Ответ #25007 : Май 12, 2014, 14:24:51 »
Та ні з чого, нажаль.... Їм треба давати роботу. Але це  в перспективі. А зараз.... Ну зараз шугати та розганяти. Ну а що робити. Я ж не думаю, що він за 1000 грн. готовий загинути?

А як вам ЦЕ?! http://partyofregions.ua/news/5370c117f620d2f70b000215