П.С. меня вбыло

Я тоже теперь хочу. В Севастополе.
Victoria Narizhna2 ч. ·
Да, і я не хотіла б звалити в Європу. І зовсім не з таких поетичних причин, які описує завжди зворушлива Галя Сергеева А тому, що я сука блядь стільки нерівів і здоров’я вклала в цю країну за останні дев’ять (десять вже?) місяців (усі попередні заходи типу Помаранчевої революції просто не рахуємо

), що ніфіга не зрушуся з місця, поки вона мені не поверне дивіденди в вигляді процвітання, стабільного розвитку та моєї впевненості, що ось тепер нарешті можна і валить, якщо хочеться, з країною вже без мене нічо не станеться Чисто ділові взаємини, йопта І я розумію, що буду продовжувати вкладати і нерви, і здоров’я стільки, скільки буду тут лишатися, протягом дооооовгого ще часу. Ну але не люблю я кидати справу на півдороги
А якщо серйозно, не хочу я валити і ніколи не хотіла. Я дуже хочу пожити в різних куточках Землі — але завжди повертатися саме сюди. І ніколи не відчувати гіркоти, суму чи сорому при перетині кордону — ні туди, ні назад.
P.S. А на старості я хочу бути хазяйкою кльового гей-клубу в Криму. В українському Криму, само собою. І шоб ви знали, йобані москалі, відняти в мене мрію не так-то просто