Автор Тема: Майдан - II ?  (Прочитано 6190797 раз)

Оффлайн Asja

• Герой
    • Просмотр профиля
Майдан - II ?
« Ответ #11868 : Февраль 19, 2014, 17:57:07 »
Видя, ты ж модер. Мы ж в тему Антимайдан не лезем? Ну вот и существа с бурной фантазией пусть тут не появляются....

Оффлайн Neopolitan

• Авторитет
    • Просмотр профиля
Майдан - II ?
« Ответ #11869 : Февраль 19, 2014, 17:59:43 »
да-да, без оскорблений

Оффлайн Чтотыделаешьпрекрати

• Новичок
  • *
  • Печеньки equiua.com
    • Просмотр профиля
Майдан - II ?
« Ответ #11870 : Февраль 19, 2014, 18:01:43 »
Вкусно...
Забороняється поширення через засоби масової інформації або в інший спосіб інформації, яка:
розкриває спеціальні технічні прийоми і тактику проведення антитерористичної операції;
може утруднити проведення антитерористичної операції і (або) створити загрозу життю та здоров'ю заручників та інших людей, які знаходяться в районі проведення зазначеної операції або за його межами;
має на меті пропаганду або виправдання тероризму, містить висловлювання осіб, які чинять опір чи закликають до опору проведення антитерористичної операції;
містить дані про предмети та речовини, які безпосередньо можуть бути використані для вчинення актів технологічного тероризму;
розкриває дані про персональний склад співробітників спеціальних підрозділів та членів оперативного штабу, які беруть участь у проведенні антитерористичної операції, а також про осіб, які сприяють проведенню зазначеної операції (без їх згоди).

У районі проведення антитерористичної операції посадові особи, залучені до операції, мають право:
1) застосовувати відповідно до законодавства України зброю і спеціальні засоби;
2) затримувати і доставляти в органи внутрішніх справ осіб, які вчинили або вчиняють правопорушення чи інші дії, що перешкоджають виконанню законних вимог осіб, залучених до антитерористичної операції, або дії, пов'язані з несанкціонованою спробою проникнення в район проведення антитерористичної операції і перешкоджання її проведенню;
3) перевіряти у громадян і посадових осіб документи, що посвідчують особу, а в разі відсутності документів - затримувати їх для встановлення особи;
4) здійснювати в районі проведення антитерористичної операції особистий догляд громадян, огляд речей, що при них знаходяться, транспортних засобів та речей, які ними перевозяться;
5) тимчасово обмежувати або забороняти рух транспортних засобів і пішоходів на вулицях та дорогах, не допускати транспортні засоби, у тому числі транспортні засоби дипломатичних представництв і консульських установ, та громадян на окремі ділянки місцевості та об'єкти, виводити громадян з окремих ділянок місцевості та об'єктів, відбуксировувати транспортні засоби;
6) входити (проникати) в жилі та інші приміщення, на земельні ділянки, що належать громадянам, під час припинення терористичного акту та при переслідуванні осіб, які підозрюються у вчиненні такого акту, на територію та в приміщення підприємств, установ і організацій, перевіряти транспортні засоби, якщо зволікання може створити реальну загрозу життю чи здоров'ю людей;
7) використовувати із службовою метою засоби зв'язку і транспортні засоби, у тому числі спеціальні, що належать громадянам (за їх згодою), підприємствам, установам та організаціям, за винятком транспортних засобів дипломатичних, консульських та інших представництв іноземних держав та міжнародних організацій, для запобігання терористичному акту, переслідування та затримання осіб, що підозрюються у вчиненні терористичного акту, або для доставки осіб, які потребують термінової медичної допомоги, до лікувальних закладів, а також для проїзду до місця злочину.
У районі проведення антитерористичної операції контакти з представниками засобів масової інформації здійснюють керівник оперативного штабу або визначені ним особи. Передбачені цією статтею заходи здійснюються з дотриманням чинного законодавства і припиняються негайно після завершення антитерористичної операції.

saracin

• Гость
Майдан - II ?
« Ответ #11871 : Февраль 19, 2014, 18:01:53 »
jочень остроумно!!!Они выполняют свою работу..
Если бы такие придурки как майдановцы не правоцировали их-они бы никогда не полезли бы на народ!!!
Если бы не такие придурки которые против или прикидываются тупыми и равнодушными, то уже давно бы страна продолжила жить мирной жизнью без яныка и с целью

Да,я против майдана т.к. это каннибализм!!!Люди уничтожают сами себя,они уничтожают свою культуру..
Чего можно добиться,разбивая дома,госучреждения??Чего??????

Да о чем вы, проснитесь, какую культуру уничтожают? статую ленина, не смешите. вы вообще в курсе из-за чего люди протестуют, судя по вашим высказывания, у вас информация только российских каналов. Если у вас есть интерес и вы не будете столь агрессивны, то я вам поскидываю несколько постов, где объясняется зачем все это происходит.

у меня информация не только российских каналов,но и из личных резервов!!там,на майдане,среди тех "свиней" стоит мой знакомый....
Мне не нужно кидать посты..вы мне четко ответьте на вопрос:Чего можно добиться таким путем???По вашему это нормально уничтожать столицу???И вы хотите сказать что это патриоты свое страны и что они хотят её улучшить??
Спустите мне кирпич на голову,но я этого ну никак не пойму...

Пока вы не умерите свой пыл я с вами общаться не собираюсь, это раз и ни я ни кто либо другой вам не обязан ничем, это два а в третьих вам никто не давал права обзывать людей, которые отстаивают свое дело, тем более там находятся многие люди,которые дороги тем, кто зарегистрирован на форуме. А еще если они свиньи, то значит и ваш знакомый тоже, а если ваш знакомый свинья, то значит и вы недалеко ушли, так как с кем поведешься, так что вибачайте... и делайте выводы. 

Fabiola

• Гость
Майдан - II ?
« Ответ #11872 : Февраль 19, 2014, 18:02:02 »
Ребята, спасибо, что открыли Антимайдан. Меня это ТАААААААК отрезвило  :8): 

• Новичок
  • *
  • Печеньки equiua.com
    • Просмотр профиля
Майдан - II ?
« Ответ #11873 : Февраль 19, 2014, 18:03:52 »
Видя, ты ж модер. Мы ж в тему Антимайдан не лезем? Ну вот и существа с бурной фантазией пусть тут не появляются....
ну, банить же ее на этом основании я не могу, оснований вроде нет. А удалить отдельные сообщения не могу технически. Баннить обещала только тролей... Могу по-человечески попросить...

Оффлайн Neopolitan

• Авторитет
    • Просмотр профиля
Майдан - II ?
« Ответ #11874 : Февраль 19, 2014, 18:06:20 »
jочень остроумно!!!Они выполняют свою работу..
Если бы такие придурки как майдановцы не правоцировали их-они бы никогда не полезли бы на народ!!!
Если бы не такие придурки которые против или прикидываются тупыми и равнодушными, то уже давно бы страна продолжила жить мирной жизнью без яныка и с целью

Да,я против майдана т.к. это каннибализм!!!Люди уничтожают сами себя,они уничтожают свою культуру..
Чего можно добиться,разбивая дома,госучреждения??Чего??????

Да о чем вы, проснитесь, какую культуру уничтожают? статую ленина, не смешите. вы вообще в курсе из-за чего люди протестуют, судя по вашим высказывания, у вас информация только российских каналов. Если у вас есть интерес и вы не будете столь агрессивны, то я вам поскидываю несколько постов, где объясняется зачем все это происходит.

у меня информация не только российских каналов,но и из личных резервов!!там,на майдане,среди тех "свиней" стоит мой знакомый....
Мне не нужно кидать посты..вы мне четко ответьте на вопрос:Чего можно добиться таким путем???По вашему это нормально уничтожать столицу???И вы хотите сказать что это патриоты свое страны и что они хотят её улучшить??
Спустите мне кирпич на голову,но я этого ну никак не пойму...

Пока вы не умерите свой пыл я с вами общаться не собираюсь, это раз и ни я ни кто либо другой вам не обязан ничем, это два а в третьих вам никто не давал права обзывать людей, которые отстаивают свое дело, тем более там находятся многие люди,которые дороги тем, кто зарегистрирован на форуме. А еще если они свиньи, то значит и ваш знакомый тоже, а если ваш знакомый свинья, то значит и вы недалеко ушли, так как с кем поведешься, так что вибачайте... и делайте выводы. 

Во-первых он не свинья т.к. он отстаивает Киев от худшего,во-вторых я уж точно не свинья...вы также не имеете права кидаться оскорблениями.
И да...разговариваю я с вами нормально,а если вам нечего ответить на мой вопрос то вывод напрашивается сам по себе

Оффлайн Neopolitan

• Авторитет
    • Просмотр профиля
Майдан - II ?
« Ответ #11875 : Февраль 19, 2014, 18:07:22 »
ну, банить же ее на этом основании я не могу, оснований вроде нет. А удалить отдельные сообщения не могу технически. Баннить обещала только тролей... Могу по-человечески попросить...
ох,ну спасибо что не забанили....ато тут и слова не скажи против-уже бан!

• Новичок
  • *
  • Печеньки equiua.com
    • Просмотр профиля
Майдан - II ?
« Ответ #11876 : Февраль 19, 2014, 18:08:25 »
Фантазия и Сарацин, я вас еще раз прошу культурно - если у вас нет конструктивных замечаний, не разводите срач.

Оффлайн Neopolitan

• Авторитет
    • Просмотр профиля
Майдан - II ?
« Ответ #11877 : Февраль 19, 2014, 18:10:01 »
не ждите

• Новичок
  • *
  • Печеньки equiua.com
    • Просмотр профиля
Майдан - II ?
« Ответ #11878 : Февраль 19, 2014, 18:10:15 »
ох,ну спасибо что не забанили....ато тут и слова не скажи против-уже бан!
да нет, тут вообще много народу ходило и ходит ,которые против, Surs, например, или Тулуза. Вопрос культуры общения. Сейчас вы начали себя вести некультурно, поэтому я прошу не нагнетать

• Новичок
  • *
  • Печеньки equiua.com
    • Просмотр профиля
Майдан - II ?
« Ответ #11879 : Февраль 19, 2014, 18:12:42 »
Опа...
Президент Виктор Янукович уволил начальника Генерального штаба Вооруженных Сил Украины и командующего Военно-Морскими Силами ВСУ, Заману Владимира Михайловича и Ильина Юрия Ивановича
К чему бы это?