Алльо:), про недолуге патякання, що ви закидаєте Зюлєйці.
Я досі не отримала ані відповіді, ані вибачення з приводу нижченаведеного
http://www.bank.gov.ua/doccatalog/document?id=43399
до відома на майбутнє: це було посилання на підзаконний акт, який приймається на виконання закону і жодним чином не може суперечити Закону 
Що це за такий зелененький підзаконний акт і чому Нацбанк його пофарбував саме зелененьким, ви гадаєте, що їм доллар мариться?
что Вы несете? Вы понимаете разницу между Советом (советовать) и Правлением (править, управлять)?
З.ы. это "цена" Вашим "опусам"...
Хотіли похизуватися знанням азів менеджменту або знанням семантики слів перед "неискушонной" аудіторією? За вашої відсутністю логіки, Верховна Рада - теж орган, який радить

Ви коли небудь, далі азів менеджменту цікавились, як будується вертикаль управління і що таке, приміром, корпоративне право?
я думала, что это еще одна несостоявшаяся, которая защищает мужнину добычу питательных объедков с хозяйского стола. Такие троли - "легионеры" временные, потому как "принципиальность" и убеждения кардинально меняются в тот момент, когда к ним перестают долетать тщательно обглоданные косточки.
Но тут - "вобше торба"(с)
Можно же хоть тут не портачить и более-менее честно отработать "косточки"?
А тут без каментів. Будь-яка вихована людина вибачилася би за безпідставні образи.
Але гордість - перед усім. У мене таке враження склалося, що ви любите коней, а людей - ненавидите.
Втім, хай кожен складе про вас свою думку самостійно.