З приводу посад і т.д.- це інша тема. З тим треба боротися і, наразі, боремося. Доречи, не бачила ось Макса жодного разу під судами на акціях Соболєва. Я впевнена, ти розумієш, про що я. А ось ми ходимо. Коли хто, як виходить. Бо вважаємо очищення судової системи- найважливішим кроком. Але знаєш, що мене дивує? Там мало громадських. Дуже. Звичайно, веселіше ж сидіти в інеті та розказувати про те, що не так робить чи то армія, чи СБУ. І ось це мене дратує нереально. Замість того, щоб займатися тим, що люди можуть робити, що важливо, люди в інеті коментують та критикують те, в чому ніфіга не розуміють.
Владу треба контролювати та критикувати. Але ось питання оборони, безпеки- ось це питання професіоналів. Коли я бачу, чк Бутусов дозволяє собі гнати наи Налівайченка, то в мене виникає питання, хто йому за це платить. Навіть догадаюсь. Але ось такі підіймають загальну хвилю і, як раз, відвлекають від тих самих торгів за кабінети.
Той самий Бутусов підняв страшенний хай на тему призначення Волкова, облив дерьмом Альфа Груп, наприклад. А коли Заст.Гол.Прав. Ощада ставтБерезовський- ні гугу. Березовський доречи кльовий фазівець, я не про це. Але мені дуже смішна ось така вибіркова боротьба. Тільки коли інтереси Юльки і Ко зачипіли.
В таких одставинах громадськості треба дуже пильно фільтрувати, чому вірити, кому вірити. І так, питання оборони і безпеки, я впевнена,- не питання, які требаивирішувати покришками
П.с. поясню- Волков 5 років як не працює в групі, а Березовський- менше року. Але ніхто не кричав, що він фсбешнік та не влаштовував ідиотичних акцій під Ощадом.