Знаете, а это уже не смешно. Я не знаю, куда мне подать заявление о закрытии ЧП. И Мариупольская налоговая. куда я дозвониоась с N-й попытки, тоже не знает. Да, они могут заниматься закрытием меня, но после того как будет подтверждена моя заявка о закрытии. А куда ее подавать, в какой конткретно отдел регистрации предпринимателей, не знает никто. И что теперь делать дальше? ((
На хотлайн центрального офиса в Киеве пытались обращаться? Может, на сайте в вопросах-ответах есть инфа. А если нет, то напишите.
И еще, если исходить из аналогии с законом № 1669 (от 2.09.2014), то, скорее всего, подавать заявления надо регистратору в областном органе Госрегистрации...
Стаття 4. Особливості державної реєстрації юридичних осіб та фізичних осіб -
підприємців
Для осіб, які зареєстровані та переселилися з території проведення антитерористичної
операції в період її проведення, реєстрація фізичної особи - підприємця здійснюється
державними реєстраторами за адресою тимчасового проживання без вимоги державних
реєстраторів реєстраційних служб територіальних органів Міністерства юстиції України в
областях та місті Києві наявності реєстрації про місця проживання за місцем проведення
реєстраційних дій.
Установити, що проведення реєстраційних дій щодо зміни місцезнаходження юридичних
осіб та місця проживання фізичних осіб - підприємців, місцезнаходженням/місцем
проживання яких є територія проведення антитерористичної операції, здійснюється щодо
юридичних осіб та фізичних осіб - підприємців державними реєстраторами реєстраційних
служб територіальних органів Міністерства юстиції України в областях та місті Києві.