Якби провести чесний референдум, скільки росіян погодилося б на відокремлення Північного Кавказу? Скільки росіян поділяють імперські мрії свого фюрера? Чому вони повинні платити своїми життями? Загинули діти… Коли ж це закінчиться?
Eli, як і Garmata, я мегазаконослухняна громадянка, проблем з міліцією ніколи не мала, за 31 рік 1 раз заплатила штраф у трамваї, заговорилась по телефону і не встигла купити квиток. Усі вимоги закону виконую педантично.
Це не люди у нас такі погані і незаконослухняні, це не через зневагу простих людей до закону така ситуація в країні з верховенством права і цю ситуацію ніяке «почни з себе» не виправить. Риба гниє з голови. Ви ж самі казали про потребу люстрації.
Це правоохоронці повинні повертати довіду до себе, бо ситуація катастрофічна, коли цій гілці влади не довіряє більше половини населення по всій країні, в цьому ми повністю одностайні зі Сходом і Півднем. Насильно вірити не змусиш. І суддів, як на мене, не президент має призначати, ця посада у нас традиційно була виборною. Що зараз влада пропонує з цим робити? Які її кроки? Є приклад Грузії, починати треба з реформи правоохоронної системи, а не з «розрухи в головах» громадян.
Читаю поляків. Коментарі переважно «Хай живе Україна», «Ми з вами, женіть більшовиків аж до Кремля», «Ми змогли і ви зможете», а ще застерігають нашу опозицію бути обережними і згадують долю Качинського. Трапилась лише одна стаття присвячена можливості ревізії кордону, розмірковування «а чи захоче приєднатись до нас ЗУ, якщо Путін введе війська». ЖОДНОГО коментаря в стилі «Нащо нам ця Україна в Європі», «У нас і так криза, не лізте сюди»! Жодного такого коментаря! ФСБ недопрацьовує

Коментар про похід на Межигір’я:
Олексій Гетьман
Нюанс. Когда мы отодвигали машины ГАИ с дороги на Межигір'я менты сами, не сговариваясь, - поставили свои авто на нейтральную передачу. Мелочь? Отнюдь. Они с самого начала, как мы только подъехали, вели себя достаточно дружелюбно что ли. Как бы ждали, когда нас соберется побольше и мы их отодвинем. Я сказал одному менту тихонько, чтоб никто не слышал: "Работу потерять боишься? Спасибо, что хоть ведешь себя не по-хамски:. Он, еле-еле слышно, не шевеля губами, ответил: "Спасибо, что понимаете. Достало все это бл...дь..." А это значит, что силовики, хоть еще и не перешли на нашу сторону, но уже поставили передачу на "нейтраль". А это значит, что Яныку и Ко - капец. Вот такой нюанс.